Huff og Puff-strøm dit hjem med vinden

Den hurtigst voksende alternativ energi platform i USA er vinden. Nej, jeg ikke blæser varm luft.

Billige og produktive

Manipulere vind til at generere elektricitet til dit hjem er billig, nem og meget misforstået. Først, du ikke behøver at leve midt i tornado alley til at generere elektricitet fra vind. Andet, du ikke har brug for tulipaner og vindmølle som du har set på billeder af Holland. Tredje, mindre vind systemer er så blot, du kan gøre det selv.

Okay, lad os skabe nogle entusiasme fra din side for at forbedre dit hjem med vindkraft.

1. lille vind platforme kan skære din se her elregning med mere end halvdelen.

2. vind systemer kan arbejde med næsten ingen vind overhovedet.

3. de fleste vind systemer er så lille, ingen vil selv mærke dem.

4. du kan installere en lille vind system selv.

5. en lille vind system vil køre dig omkring $1.000 og betale for sig selv i et år afhængig af din nuværende forbrugsregning.

6. wind power er den hurtigst voksende energiproducent i verden.

7. du kan få finansielle incitamenter til at forbedre dit hjem med vindkraft.

Når vi taler om vindkraft, forstå, at teknologiske fremskridt har dramatisk ændret systemerne. Glem vindmøller, vindmøller og store strukturer. Medmindre du ejer en by, vil du ikke beskæftige sig med dem. I stedet, moderne bolig vind systemer hovedsagelig ligne weathervanes oven på 30 fod polakker. De er ikke større end et par fødder lang, har tre vinger og er meget tynd. Det er ikke anderledes end at have en flagstang i din baghave, bortset fra denne ene sparer dig et ton af penge.

Vind system fungerer i en meget kompakt effektivt. Vinden rammer vingerne og vender dem. Direkte bag vingerne er en lille generator, som konverterer dreje vingerne til magten. Kraften overføres til jorden gennem grundlæggende ledninger hvor du enten kan gemme det i et batteri eller fodre den direkte tilbage i forsyningsnettet, hvis tilladt. Hvis indstillingen utility er tilgængelig, vil jeg anbefale du tager det da batterierne kan være den dyreste del af ordningen.

Det er det. Verdens nemmeste energi producerer system er vind. Så længe den eksisterer, vil du altid kunne trykke på det for magt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen