Hvordan du kan gøre $1000 A uge en deltid

Omkring 6 år siden begyndte jeg at lægge mærke til at nogle af mine venner havde forlade deres job men fortsatte med at leve meget luksuriøse livsstil – tilsyneladende uden at gøre meget. Jeg troede, de skal bare bruge op deres opsparing, indtil jeg opdagede, var de alle gør en fantastisk levende ved at tilbringe blot et par timer om ugen gør noget jeg havde aldrig hørt om før – finansiel spread betting.
Flere og flere mennesker er nu ved at blive fortrolig med sætningen ‘finansiel spread betting’. Én gang, eneste bevare af byen Whiz kids eller avancerede spillere, finansielle spread betting nu vinder i popularitet som en fantastisk måde at tjene en meget betydelig skattefri indkomst uden risiko for at miste shirt off din ryg!
Så hvorfor er finansiel spread betting bliver så populære?
Nå, med en smule forståelse og praksis, almindelige mennesker, med ingen forudgående erfaring, kan tjene enorme summer samtidig kontrollere deres risici og begrænse deres tab. Du behøver ikke engang en børsmægler eller en by beskæftiger sig konto får involveret. En on-line konto er meget nemt at åbne og alle med netadgang kan gøre det.
Spread betting, aka futures handel, er let at forstå, hvis du holder dig til et enkelt indeks som de FTSE 100 eller DOW JONES.
I grundlæggende vilkår er det hvordan det virker:
Når du køber en ‘fremtid’ tage du stilling til hvad du tror
indekset (f.eks. de FTSE 100, eller DOW) vil være på et senere tidspunkt – fx juni 2005. Lad os sige FTSE er i øjeblikket på 5200 og du tror det vil stige i de næste tre måneder som ‘terrorist feber’ aftager. Du ville købe June FTSE på (sige) $10 per point. For hvert punkt den stiger, gøre du $10. Hvis det går op 100 point, gøre du $1000. Selvfølgelig, hvis du får det forkert og indekset falder med 50 point (sige), mister du $500,00.
Du skal være meget opmærksom på risiciene, før du får involveret. Som med enhver investering eller business, kan du tabe penge. Hvis natur, er du en sky, forsigtig person, er det absolut ikke for dig. Men hvis du har nogle penge at spille med, og ikke er risiko for negative, så finansiel spread betting er en af de bedste mulige måder du kan gøre en stor penge helt skat gratis… og der er smarte måder at begrænse dit tab, så du aldrig mister mere end du har råd til.
I modsætning til de fleste virksomheder er det muligt at blive involveret med en absolut minimal udgift og tage stilling uden at købe en enkelt ting. Du skal ’tilbage’ din position med en vis mængde af kontanter, men det er ‘forsikring’ penge, ikke drejer sig om penge.
Den bedste ting er du kan prøve det gratis uden risiko overhovedet. Du kan ‘tørre handel”med”monopol”penge indtil du får en fornemmelse for hvordan det virker og er sikker nok til at begynde at bruge rigtige penge.
Finansiel spread betting er blevet så populær, primært på grund af forholdet mellem risiko og kapital. Det er højt gearede og du kan gøre store overskud med kun en begrænset mængde af kapital og risiko. Det faktum, at der er (i modsætning til de fleste investeringer) ingen stempelafgift eller skat hjælper også gøre det yderst attraktiv.
Så hvis du er den rigtige temperament, e-spreads kan være en meget indbringende måde at gøre en forbløffende indkomst i din fritid. Men vær advaret, hvis anvendes hensynsløst eller uden den rette viden det kan resultere i store tab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen