Kredit etablering 101

Der vil komme en dag, når du har brug for kredit. Du måske ønsker at købe et hjem eller en bil og din kreditværdighed bliver meget vigtigt at bidrage til at gøre disse drømme til virkelighed. En af de første ting, du bliver nødt til at lære er det grundlæggende princip om penge forvaltning, især evne til at tilbagebetale dine kreditorer til tiden inden for de 30-dages periode de oprette for dig. De fleste mennesker secure kreditkort som den første måde at etablere kredit i High School eller College. Ved at komme kreditkortet, som regel en lav forbrugsgrænse, evne til at tilbagebetale kortet på en ordentlig måde vil hjælpe dig etablere en positiv kreditvurdering med store depoter.
Hvordan din score er registreret
Efter at dine månedlige betalinger til de kreditkort selskab eller bank, sendes dine oplysninger elektronisk til et kredit-reporting agentur. Trans Union, Equifax og Experian er de tre store kredit agenturer. Når du har foretaget dine betalinger konsekvent vil din bedømmelse stige i overensstemmelse hermed. Når din bedømmelse har ramt vil 650 eller bedre, din postkasse blive oversvømmet med attraktive tilbud for kreditkort og lån. Folk vil gerne give dig verden, fordi du kan betale dine regninger rettidigt.
Hvad der ellers er påvirket med kreditvurdering?
Du kan blive overrasket over, men hvis du ikke handler økonomisk ansvarlig, det kan forhindre dig i at få et job, leje en lejlighed eller endda åbne en bankkonto. Kendsgerningen er, at din kreditværdighed er meget vigtigt i dagens samfund. Din evne til at holde det opdateret ved at overvåge det er afgørende. En gang om året kan du trække en gratis kredit rapport fra hvert agentur. Kontrollere rapporten for nøjagtigheden, bør det være rapportering fejl skal du kontakte dem straks for at løse problemet. Nogle mennesker tror måske et enkelt telefonopkald kan ordne alt. Der kunne ikke være længere fra sandheden, reparation beskadiget kredit tager tid og kun du kan gøre det. Når du indsender et krav, holde sig til det og sørg for, at det bliver løst. Når en korrektion er gjort vil du modtage anmeldelse eller en ændret rapport fra agenturet viser ændringen. Din kredit rapport har langt mere på spil for dig i nutiden og i fremtiden, se det nøje.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen