Opbygning af en handlingsplan

Gå ind i din hverdag og vente på ting til at ske, og derefter reagere på dem er ikke en meget produktiv måde at gøre tingene. Du kan så godt gå ind i din hverdag blinde.
Det er derfor det er så meget vigtigt at have en handlingsplan.
En action plan, simpelthen sat, er en plan for handling, der bare er ingen anden måde at sige det.
Din handlingsplan bør være bygget stykke for stykke, baseret på hvad det er du ønsker at have opnået under din arbejdsuge.
For startere, tage en blyant og et stykke papir, og skrive dagene i ugen på tværs i toppen af siden. Under hver dag i ugen, nedskrive førstepladsen gennem fem, med nogle rum i mellem at skrive.
Ved siden af hvert nummer, under de givne dage, nedskrive dine mål, eller hvad det er du ønsker at opnå i disse tider af dagen. Når du er færdig, skal du sætte det på et sted, hvor du let kan se den.
Da jeg arbejdede i pant industrien, er dette, hvordan jeg ville gøre min handlingsplan. Jeg lærte en lignende måde, men dette er hvad arbejdede nemlig mig, og sagde ingen det var at være raketvidenskab.
For eksempel, ville jeg starte min mandage off gør mine rapporter, efter at jeg ville gøre min opfølgning telefonopkald fra den foregående dags kundernes sessioner. Jeg vil fortsætte på ned min handlingsplan til nummer fem, og hvis tid afsat, jeg vil gerne tilføje et par ting.
Jeg ville skabe en ny handlingsplan hver fredag eftermiddag. På denne måde jeg var forberedt på den kommende uge, og jeg vidste præcis hvad jeg ville gøre dag til dag, time for time.
Før jeg begyndte at bruge handlingsplaner, ville jeg bare komme ind på kontoret og gå med strømmen. Jeg ville vente til at telefonen ringer eller til en kunde til at gå i. Gang i mellem var alle bare døde tid, og min dag ville trække.
Handlingsplanen er designet til at holde dig fokuseret, og gøre dig produktiv i løbet af din arbejdsdag.
Handlingsplanen også fungerer som en tidsplan. Det splitter din dag i segmenter. Tænk på hver næste fase af deres handlingsplan som noget at se frem til. Dette vil få dig gennem din dag på en meget mere produktive tempo.
Når du forlader dit kontor om natten, du følelsen af realisering, ikke følelsen, som om du har spildt en hel dag. Handlingsplanen vil give dig en følelse af realisering.
Nogle gange skal vi gå tilbage til basics. Vi har brug at starte fra begyndelsen, og gøre de ting, der gjorde os succes til at begynde med.
Din arbejdsdag kan være stressende, og din handlingsplan kan være en positiv måde at holde dig fokuseret på dine daglige mål, og dit sind ud af noget stressende.
Så før du starter en anden arbejdsdag, sat sammen en handlingsplan. Det behøver ikke at være smarte, det har kun at være vil du ønsker at opnå dag til dag i hele ugen. Held og lykke!
Denne artikel kan gengives af alle når som helst, så længe forfatterne navn og reference links er holdt i takt og aktive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen